22 Mart 2017 Çarşamba

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER İNCELEMESİ 


    Herkese merhaba😊 bugün sizlere physicians formula markasının ünlü butter bronzerından bahsedeceğim. Paraben hangi ürünlerde var?, parabensiz ürün nasıl bulacağım ben?, hangi markanın tüm ürünleri parabenden aridir de gözüm kapalı ürünlerini alabilirim diye geceli gündüzlü araştırmalarım sonucu bulduğum Physicians formulayla tanıştırayım sizi. 



    Doğal, organik makyaj ürünü severlerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Physicians formula ülkemizde sadece seçili eczanelerde ve Kozmela gibi bazı kozmetik sitelerinde satılıyor. 

   Physicians formula bir dermatologun;  eşinin hassas ve alerjik yüzü için ürün geliştirmesi sonucu ortaya çıkmış bir Amerikan kozmetik markası. Organik seri, Argan yağlı ürün serisi gibi harika ürün çeşitleri mevcut. Amerika ve avrupada  ''drugstore'' kategorisinde ve  çok uygun fiyatlara satılıyor. Ülkemizde malesef herşey de olduğu gibi kozmetik vergilerinin yüksek olması ve doların etkisiyle yüksek fiyatlara satılıyor. Merak edenler için Amerika'daki fiyatı 15 dolar Türkiye de eczanelerde 95tl ye satılıyor.


    Neyse çok konuştum gelelim bronzerımıza 😊 Amerikalı youtuberların dilinden düşürmediği en iyi bronzer olarak bahsettikleri ve bence de haklı oldukları soğuk tonlu hem kontür hem bronzer için kullanılabilen hindistancevizi kokulu muhteşem bir bronzer. Açık tenli kişilerin kullanabileceği yüzde çamur gibi kirli durmayan bir ürün. 


Her ne kadar mat görünse de fotoğrafa da yansıyan ufak ışıltıları var. Bunlar yüze transfer olmuyor ve parıl parıl parlamıyor ancak güneşten yanmışsınız efekti veriyor. Yapısı kremsi, uygulaması ve dağıtması kolay. Harika bir ürün. 

İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum hoşçakalın 😊

Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder