26 Mart 2017 Pazar

RIMMEL LONDON WAKE ME UP FONDÖTEN İNCELEMESİ 


   Herkese iyi pazarlar! Bugün sizlerle wake me up fondöten hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Yaklaşık 3 aydır diğer fondötenlerimle dönüşümlü olarak kullanıyorum. Fondötenlerim arasında yapısı en farklı olan daha önce muadiline rastlamadığım bir ürün.             

    Kullanmaya başladığım ilk hafta benim için zordu😊. Bir gün çok sevdim bir gün hiç sevmedim. Şimdi ise elimin ilk gittigi fondöten oldu. Nedenlerine gelince;
 İlk olarak yapısı ince , koyu kıvamlı değil ancak mac face and body kadar sıvı da değil, ikisi arasında krem kıvamında bir fondöten. 

  Fondötenin cildimdeki duruşu renk ilk başta koyu gibi görünürken yedirdiğimde cildimle bütünleşti ve simli durmayan canlı parlak bir görünüm verdi. Yağlı cildim olmasına rağmen mat bitişten hoşlanmadığım için fondötenin bu özelliğine bayıldım.

  Kapatıcılığı azdan ortaya doğru ve üst üste uygulamayla arttırılabiliyor. Genellikle 2,5 pompa ürün ile medium kapatıcılık elde ediyorum ki sivilce izi, kızarıklık vs kalmıyor. Malesef bu özelliği gün içerisinde kayboluyor.
 İçeriğinde ufak ışıltılar barındırıyor bu ışıltılar da yüzün daha canlı ve aydınlık görünmesini sağlıyor özellikle ıslak sünger ile uygulandığında ıslak ve canlı bitiş benim en sevdiğim yanı oldu.

ışıltıları şişeden görebilirsiniz 

Bendeki rengi 100 ivory. Ürünün en açık rengi bu. Diğer markaların en açık renkleri gibi porselen beyazı değil, sarı alttonlu sıcak bir renk. Elinize aldığınız da koyu gibi görünüyor olabilir ancak yüzünüze yaydığınızda cildinizle bütünleşiyor ve ışıltılı doğal bir görünüm sağlıyor.

Kalıcılığı ortalama 6 ile 8 saat arası değişiyor. Kapatıcılığı ise 4 saat içinde azalmaya başlıyor malesef bu en sevmediğim yanı oldu.

Bir de kendine has bir kokusu var ki anlatamıyorum 😊 kesinlikle ağır ve kötü değil. Sanırım C vitamini içerdigi için vitaminli natural bir kokusu var. Sevmeyenler olabilir.
Ürünü Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum keyifli okumalar 😊

Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder