7 Şubat 2017 Salı

HERBADERM BACK TO NATURE RENK AÇICI VE LEKE KREMİ 

   Herkese merhaba, Bugün sizlere Herbaderm'in renk açıcı ve leke giderici kreminden bahsedeceğim. Bende ki yüz için olanı. Firmanın yine aynı amaç için üretilmiş vücut kremi de mevcut. 

   Bu krem sivilce lekeleri, güneş lekeleri, cilt lekeleri, bölgesel karartılar ve renk düzensizlikleri için üretilmiş. İçeriğinde iyileşmeyi hızlandıran C vitamini bulunuyor. Günde 2 kere önceden nemlendirdiğim cildimin üstüne uyguluyorum, çünkü tek başına nemlendirici olarak kış aylarında yeterli gelmiyor. Zaten nemlendirme vaadinde de bulunmuyor o yüzden böyle bir beklenti içine hiç girmedim😊.
  
   Lafı uzatmadan beklenen cevabı vereyim. Evet işe yarıyor!!😊. Tam bir buçuk aydır kullanıyorum ve boyun bölgemdeki gri sivilce lekeleri (ki bence en zor leke türü ve geçmesini çok ummadığım yerdi) ve yanak bölgemdeki kızarıklıklar yüzde 90 oranında kayboldu.

    Ürünü ilk kez nascita'nın sitesinde görüp almak istemiştim ancak bloglarda okuduğum yorumlara göre işe yaramıyordu bende almaktan vazgeçmiştim. Ancak daha sonra gratiste gördüm ve bir şans vermek istedim. Bence sürekli ve düzenli kullanıldığında kesinlikle işe yarıyor. Eğer bu tip cilt problemleriniz varsa denemelisiniz. 37tl gibi makul bir ücreti var.

İçeriğinde paraben bulunmuyor ve hassas ciltler için üretilmiş. 60ml tüp içerisinde bulunuyor. Beyaz, yoğun krem formunda ve kolayca emiliyor. Nemlendirme özelliği yok ve ağırlık yapmıyor. Türkiye menşeili bir ürün olarak çok başarılı bir ürün. Herkese keyifli okumalar dilerim😊

 Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com 

4 yorum:

  1. CİLT LEKELERİ BENİMDE SIKINTILI OLDUĞUM BİR KONU ÜRÜNÜ DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de yararini görürsünüz 😊

      Sil
  2. Blogunu takipteyim canım, kendi bloguma da beklerim.. makyajlikus.blogspot.com

    YanıtlaSil