28 Mart 2017 Salı

SLEEK SOLSTICE HIGHLIGHTING PALETTE REVIEW


   Hello everyone! From now on, I decided to write in english for being more international. I like to connect with people who caring about my writing and liking to reach stuff all over the pleace. First time on my blog I wrote a couple things in english and turkish. And I wrote a few topics in only turkish too. But I did not like privious order as practical. This entrance was so long:) the long and short of it that I'll be writing in english and I would write in turkish only the product is unique for Turkey or brand new in Turkey.
   

    After long entrance today's topic is going to be Sleek highlighter palette. Before I bought this palette. I have read and watched so many good review for this palette. And I finally bought it and since than when I'm reading and hear bad things what a lucky person I am:)

  This palette has one creamy highlighter and three powder highlighter shades. The creamy shade is called Ecliptic and I love this shade. It is smooth and shining. It is not chunky it is not thick and it does not make my foundation move. I love it.

  
  The second shade is called Hemisphere. It has lilac undertone. It is smooth and it stays very long time but it has tiny glitters in it. They are not hudge glitter but I have big pores and it emphesizes these. I am not fan of this shade but I'll still use it because it is super intense and I like the undertone of it.

   The third one is called Subsolar and it has yellow undertone. I love this shade. When I apply on my check it is so smooth as other one and it gives me a brighting face. It gives me shine effect which I want to get. It does not have as much as glitter in it. If I'd look very closely I see the glitters but you'll not see them on your face. That is my favorite.

  The last one is called Equinox. It is orangey, pinkish-orangey color. It is smooth, it stays so long. And it is perfect color for dark complexion. But it has so much glitters in it. And when I wear this I look like a discoball or I look like going to disco. Maybe I have a very fair skin right now and not a summer time. I'd like to try it when I get my fake ten. 

  These are my opinion about Sleek Highlighter Palette. I hope you enjoy. Please write me comment down below and follow me instagram and Google +. See you next time. :)

Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com 

    

  

   

26 Mart 2017 Pazar

RIMMEL LONDON WAKE ME UP FONDÖTEN İNCELEMESİ 


   Herkese iyi pazarlar! Bugün sizlerle wake me up fondöten hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Yaklaşık 3 aydır diğer fondötenlerimle dönüşümlü olarak kullanıyorum. Fondötenlerim arasında yapısı en farklı olan daha önce muadiline rastlamadığım bir ürün.             

    Kullanmaya başladığım ilk hafta benim için zordu😊. Bir gün çok sevdim bir gün hiç sevmedim. Şimdi ise elimin ilk gittigi fondöten oldu. Nedenlerine gelince;
 İlk olarak yapısı ince , koyu kıvamlı değil ancak mac face and body kadar sıvı da değil, ikisi arasında krem kıvamında bir fondöten. 

  Fondötenin cildimdeki duruşu renk ilk başta koyu gibi görünürken yedirdiğimde cildimle bütünleşti ve simli durmayan canlı parlak bir görünüm verdi. Yağlı cildim olmasına rağmen mat bitişten hoşlanmadığım için fondötenin bu özelliğine bayıldım.

  Kapatıcılığı azdan ortaya doğru ve üst üste uygulamayla arttırılabiliyor. Genellikle 2,5 pompa ürün ile medium kapatıcılık elde ediyorum ki sivilce izi, kızarıklık vs kalmıyor. Malesef bu özelliği gün içerisinde kayboluyor.
 İçeriğinde ufak ışıltılar barındırıyor bu ışıltılar da yüzün daha canlı ve aydınlık görünmesini sağlıyor özellikle ıslak sünger ile uygulandığında ıslak ve canlı bitiş benim en sevdiğim yanı oldu.

ışıltıları şişeden görebilirsiniz 

Bendeki rengi 100 ivory. Ürünün en açık rengi bu. Diğer markaların en açık renkleri gibi porselen beyazı değil, sarı alttonlu sıcak bir renk. Elinize aldığınız da koyu gibi görünüyor olabilir ancak yüzünüze yaydığınızda cildinizle bütünleşiyor ve ışıltılı doğal bir görünüm sağlıyor.

Kalıcılığı ortalama 6 ile 8 saat arası değişiyor. Kapatıcılığı ise 4 saat içinde azalmaya başlıyor malesef bu en sevmediğim yanı oldu.

Bir de kendine has bir kokusu var ki anlatamıyorum 😊 kesinlikle ağır ve kötü değil. Sanırım C vitamini içerdigi için vitaminli natural bir kokusu var. Sevmeyenler olabilir.
Ürünü Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum keyifli okumalar 😊

Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com 


22 Mart 2017 Çarşamba

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER İNCELEMESİ 


    Herkese merhaba😊 bugün sizlere physicians formula markasının ünlü butter bronzerından bahsedeceğim. Paraben hangi ürünlerde var?, parabensiz ürün nasıl bulacağım ben?, hangi markanın tüm ürünleri parabenden aridir de gözüm kapalı ürünlerini alabilirim diye geceli gündüzlü araştırmalarım sonucu bulduğum Physicians formulayla tanıştırayım sizi. 



    Doğal, organik makyaj ürünü severlerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Physicians formula ülkemizde sadece seçili eczanelerde ve Kozmela gibi bazı kozmetik sitelerinde satılıyor. 

   Physicians formula bir dermatologun;  eşinin hassas ve alerjik yüzü için ürün geliştirmesi sonucu ortaya çıkmış bir Amerikan kozmetik markası. Organik seri, Argan yağlı ürün serisi gibi harika ürün çeşitleri mevcut. Amerika ve avrupada  ''drugstore'' kategorisinde ve  çok uygun fiyatlara satılıyor. Ülkemizde malesef herşey de olduğu gibi kozmetik vergilerinin yüksek olması ve doların etkisiyle yüksek fiyatlara satılıyor. Merak edenler için Amerika'daki fiyatı 15 dolar Türkiye de eczanelerde 95tl ye satılıyor.


    Neyse çok konuştum gelelim bronzerımıza 😊 Amerikalı youtuberların dilinden düşürmediği en iyi bronzer olarak bahsettikleri ve bence de haklı oldukları soğuk tonlu hem kontür hem bronzer için kullanılabilen hindistancevizi kokulu muhteşem bir bronzer. Açık tenli kişilerin kullanabileceği yüzde çamur gibi kirli durmayan bir ürün. 


Her ne kadar mat görünse de fotoğrafa da yansıyan ufak ışıltıları var. Bunlar yüze transfer olmuyor ve parıl parıl parlamıyor ancak güneşten yanmışsınız efekti veriyor. Yapısı kremsi, uygulaması ve dağıtması kolay. Harika bir ürün. 

İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum hoşçakalın 😊

Instagram: denizzkomurcu 
Email: denizkomurcu92@gmail.com